Matproduksjon og landbruk
Virus, bakterier og mugg i luften og på overflater påvirker matsikkerhet, rengjøringskostnader og, ikke minst, fortjenesten.
Luft- og overflatebehandling for forbedring av matproduksjon og mattrygghet gir forretningsfordeler
Når vi snakker om matsikkerhet, kvalitet og produksjon, er det en evig kamp mot bakterier, virus, sopp og mugg. Trusselen om patogener og ødeleggende organismer er kontinuerlig. Det brukes tid og penger på ekstra rengjøringstiltak med fare for tap av produktivitet samt pågående bekymringer for defekte produkter og tilbakekallinger. Verktøyene som finnes i dag for overflatebehandling har flere svakheter.
Klordioksid og pereddiksyrer o.l. kan tilføre eller forårsake:
Dagens verktøy kan fortsatt gi store og "evigvarende" utfordringer
Innsikt og kompetanse gir konkurransefordeler
Bedrifter må ha evnen til å tilpasse seg nye teknologier og gjøre ting annerledes. Dette gir konkurransefordeler, men man må kjenne til mekanismene for forurensingen.
Enkelte forurensingskilder tenker man kanskje aldri på:
Når alt kommer til alt, kan følgende oppsummeres:
E. coli
Salmonella Enterica
Listeria Monocytogenes
PRRS
H1N1 (Swine flu)
Direkte kostnader knyttet til forurensing:
Indirekte kostnader knyttet til forurensing:
Rens luften og overflatene med Pyure for å beskytte matvarer og ansatte
Pyure-løsninger er komplementære til eksisterende sanitærpraksis og kan bidra til å møte utfordringer innen jordbruk og matproduksjon. Hydroksyl-teknologien vår renser og desinfisiser luften og dreper patogener på harde overflater. Enhetene våre kjører kontinuerlig og gir 24-timers beskyttelse.
Eliminering av sterke lukter
Sikker bruk i alle omgivelser
Beskyttelse mot patogener
Din guide for redusering av patogener, luftforurensing og lukter innen matprosessering og landbruk
Matproduksjons- og matprosesseringsfirmaer må håndtere komplekse utfordringer med luft- og overflatehygiene. Lær hvordan teknologien fra Pyure løser disse utfordringene og se resultatet. Vi sender deg din guide.