MARKEDER

Matproduksjon og landbruk

Virus, bakterier og mugg i luften og på overflater påvirker matsikkerhet, rengjøringskostnader og, ikke minst, fortjenesten.

Luft- og overflatebehandling for forbedring av matproduksjon og mattrygghet gir forretningsfordeler

Når vi snakker om matsikkerhet, kvalitet og produksjon, er det en evig kamp mot bakterier, virus, sopp og mugg. Trusselen om patogener og ødeleggende organismer er kontinuerlig. Det brukes tid og penger på ekstra rengjøringstiltak med fare for tap av produktivitet samt pågående bekymringer for defekte produkter og tilbakekallinger. Verktøyene som finnes i dag for overflatebehandling har flere svakheter.

Klordioksid og pereddiksyrer o.l. kan tilføre eller forårsake:
Nedetid i produksjon
Eksponerte ansatte for kjemikalier
Forringelse av utstyr og materialer
Utilgjengelige overflater
Kjemikalie-kostnader
Dagens verktøy kan fortsatt gi store og "evigvarende" utfordringer
Groing på blindspots
Biofilm
Eldre bygninger og utstyr kan bidra negativt
Forurensing via luftstrømmer (fra lav-risk til høy-risk sone)

Innsikt og kompetanse gir konkurransefordeler

Bedrifter må ha evnen til å tilpasse seg nye teknologier og gjøre ting annerledes. Dette gir konkurransefordeler, men man må kjenne til mekanismene for forurensingen.

Enkelte forurensingskilder tenker man kanskje aldri på:
Filter i ventilasjonssystemet fanger ikke alle patogener
Ventilasjonssystemer og kanaler er ofte forurenset
Undertrykk i lokalet trekker til seg forurenset luft
Ansatte kan også tilføre patogene
Når alt kommer til alt, kan følgende oppsummeres:
Produksjonmiljøene er det ikke sterile (men som oftest veldig rene)
Inneluften er produktets største kontaktflaten og kritisk for RTE operasjoner
GMP og sanitær programmer må inkludere lufthygiene i deres risiko vurderinger
Hydroksyler og organiske oksidanter er effektive mot ødeleggende og sykdomsfremkallende mikroorganismer både i luften og på overflater
Trinnvise forbedringer av luftkvaliteten i luften kan resultere i gevinster i produktivitet og økt utbytte Investering
Pyures hydroksylteknologi gir en tydelig oppside knyttet til ROI

 E. coli

 Salmonella Enterica

 Listeria Monocytogenes

  PRRS

 H1N1 (Swine flu)

 Direkte kostnader knyttet til forurensing:
Redusert produktivitet
Ekstra rengjøring (arbeidstimer, kjemiske midler)
Informere og følge opp kunder
Håndtere ettersyn og eksterne kontroller
 Indirekte kostnader knyttet til forurensing:
Tap av salg og kunder
Tap av tillit
Skade på merkevare og videre vekst
Økte forsikringer

Rens luften og overflatene med Pyure for å beskytte matvarer og ansatte

Pyure-løsninger er komplementære til eksisterende sanitærpraksis og kan bidra til å møte utfordringer innen jordbruk og matproduksjon. Hydroksyl-teknologien vår renser og desinfisiser luften og dreper patogener på harde overflater. Enhetene våre kjører kontinuerlig og gir 24-timers beskyttelse.

 

Eliminering av sterke lukter
Pyure fjerner lukt ved kilden uten bruk eller produksjon av kjemikalier og gir 24/7 overvåking samt data for å dokumentere luktkontrollen.
Sikker bruk i alle omgivelser
Pyure-løsninger skader ikke planter, dyr eller mennesker og kan kjøres kontinuerlig.
Beskyttelse mot patogener
Pyure-produkter er den eneste løsningen med evnen til å drepe aerosoliserte virus, bakterier og mugg. I tillegg drepes disse patogenene på overflatene.

Din guide for redusering av patogener, luftforurensing og lukter innen matprosessering og landbruk

Matproduksjons- og matprosesseringsfirmaer må håndtere komplekse utfordringer med luft- og overflatehygiene. Lær hvordan teknologien fra Pyure løser disse utfordringene og se resultatet. Vi sender deg din guide.

    Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
    • Image
    • SKU
    • Rating
    • Price
    • Stock
    • Availability
    • Add to cart
    • Description
    • Content
    • Weight
    • Dimensions
    • Additional information
    Click outside to hide the comparison bar
    Compare